ČASOPIS: Hello Kitty

Hello Kitty je kreslená postavička malé kočičky, která vznikla před téměř 50 lety. Není to tedy nic nového, ale i tak má mnoho oblíbenců, především v řadách dětí. S motivem Hello Kitty existují různé hračky, potřeby pro děti, oblečení, ale také dětský časopis.

Obsah časopisu

Časopis se zaměřuje na 4 hlavní oblasti – příběhy, zábava, tvořivost a učení. Každému tématu je věnováno hned několik stránek, kde samozřejmě nechybí postavička Hello Kitty.

Příběhy

V časopise najdeme hned 3 příběhy. Některé jsou formou textu doplněného o obrázky, jiné přímo jako komix. Hned první příběh (v našem případě Záchranná akce) je delší – má 6 stránek. Ostatní jsou pak kratší.

Zábava

Pro děti jsou nachystatné různé zábavné aktivity v podobě hádanek, hledání rozdílů, hledání dvojic, omalovánek, kreslení, obtahování či her.

Zajímavá je pak aktivita, kde děti na velkém obrázku hledají různé menší prvky.

Tvoření

Časopis potěší také milovníky tvoření. Pro děti jsou přichystané různé návody na tvoření nebo třeba recept, který si mohou s rodiči doma vyzkoušet.

Učení

Kromě zábavy se děti v každém čísle něco nového naučí. V našem čísle byla například dvojstránka věnována motýlům, kde jsme zjistili, jak se motýl živí, jaké má mláďatka i proč má tak krásné barvy. Na poslední stránce jsme se také dozvěděli, proč vypadávají mléčné zuby.

Dárek

Součástí každého čísla je také dárek. V našem případně jsem získali malou plastovou kuchyňku.

Formát časopisu

Časopis je velký jako formát A4, má obyčejné měkké listy, a to i na obale.

Cena a dostupnost

Časopis Hello Kitty vydává Egmont Polska a zakopit ho můžete v novinových stáncích či obchodních domech. Jedno číslo stojí 89,90 Kč, což je na jednu stranu za časopis celkem hodně. Ale je pravdou, že v každém čísle získáte i nějaký dárek.

Celkové hodnocení

Časopis Hello Kitty potěší hlavně milovníky postavičky japonské kočičky s mašličkou. Ta děti celým časopisem provází, a to doslova na každé stránce. Děti si mohou s Hellou Kitty přečíst příběhy, vyluštit úkoly nebo něco vytvořit. Kromě toho se dozví také něco nového z našeho lidského života.

Na podobném principu jsou pak i další časopisy Egmontu, například Ledové království, Princezny, Barbie, Bing, My little ponny a další.


Vydává: Egmont Polska
Vychází: čtvrtletně (4 čísla/rok)
Počet stran: 34
Cena na stánku: 89,9 Kč

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments