ČASOPISY: Bing

Příběhy o králičkovi Bingovi budou asi mnozí rodiče i děti znát. Tento malý hrdina vystupuje v oblíbeném dětském seriálu, kde se s pomocí svého opatrovatele Flopa učí zvládat nové situace a zažívá nejedno dobrodružství. Na motivy tohoto dětského seriálu byl vytořen také časopis, který cílí stejně jako seriál především na nejmenší obecenstvo – děti od 2 let.

Obsah časopisu

V časopise najdeme různé omalovánky. Někdy je úkolem pouze obrázek vybarvit, jindy je barvení spojené s dalšími aktivitami jako třeba obtahování.

Součástí jsou také různé zbavné úkoly – obkreslovačky, hádanky, obtahovní prstem, hledání rozdílů, hledání určitých obrázků…

Nechybí ani příběhy zpracované formou komixu nebo malovaného čtení.

Časopis se snaží děti něco nového naučit, a proto jsou některé aktivity zaměřené třeba na rozpoznávání různých velikostí nebo protiklady.

Děti si v časopise vyzkouší jednoduché tvoření.

Kromě uvedeného obsahu je součástí také plakát a hlavně dárek, který je pokaždé jiný. My jsme například obdrželi malou plastovou postavičku Binga a balónek.

Formát časopisu

Časopis je velký jako formát A4, má obyčejné měkké listy. Obal je trochu pevnější, ale stále to není klasický tvrdý papír.

Cena a dostupnost

Časopis Bing vydává Egmont Publishing a můžete je objednávat zde. Samozřejmě jej zakoupíte také v novinových stáncích či obchodních domech. Jedno číslo stojí 89,90 Kč, což je na jednu stranu za časopis celkem hodně. Ale je pravdou, že v každém čísle získáte i nějaký dárek.

Celkové hodnocení

Časopis nabízí především jednoduché úkoly vhodné pro děti od 2 let. Některé zabaví, při jiných si zase procvičí čtenáři jemnou motoriku nebo se něco nového naučí. Po celou dobu se přitom setkají se svým oblíbeným hrdinou Bingem, který celým časopisem provází.

Časopis můžete zakoupit v rámci předplatného nebo jednorázově. Kromě Binga nabízí dále Egmont časopisy jako BarbieMy Little Ponny, Tlapková patrola, Prasátko Peppa, Medvídek PÚ, Princezny, Ledové království a další.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments