ČASOPISY: Tlapková patrola

Tlapková patrola nás dlouho míjela a byla jsem za to ráda. Alespoň si Beky nevšímala všelijakých výrobků s jejími hlavními hrdiny, kterých je v obchodě opět požehnaně.

Jenže pak všichni kolem ní o Tlapkové patrole mluvili, takže rostla i její zvědavost. Kousek seriálu jsme si tedy pustili a přestože toho moc neviděla, Tlapková patrola je prostě wow. Když mi z Egmontu napsali, jestli bychom se nechtěli podívat na časopis s tímto seriálem, měla jsem jasno. A nyní přináším krátkou recenzi.

Obsah časopisu

V časopise se čtenáři přidají k dobrodružným akcím Skye, Chase, Trackera, Everesty či Rydera a mohou pomoci těmto hrdinům zachránit jejich přátele, kteří se ocitli v nouzi.

Pro děti jsou připravené rozmanité zábavné úkoly – najít rozdíly nebo co je naopak stejné, test paměti, malování, obtahování, kreslení, bludiště, hádanky a mnoho dalšího.

Časopis se snaží také čtenáře něco naučit. Například u protikladů jsou připravené úkoly, aby si děti uvědomily, jaký je rozdíl mezi velkým a malm, mokrým a suchým, dnem a nocí a podobně.

Nedílnou součástí časopisu jsou příběhy. Ty jsou často zpracované pomocí komixu nebo pohádky s obrázky.

Dalším tématem je tvoření. My jsme si mohli například vystřihnout pexeso , rámeček na fotku nebo vývěsku na dveře.

Uprostřed časopisu je umístěn plakát, kde si mohou část děti dokonce samy dokreslit.

Co ale potěší asi nejvíce je dárek, který je součástí každého časopisu. Je pokaždé jiný – my třeba dostali hodinky, odznak a dalekohled. Předtím byl telefon, klíče, zdravotnická záchranná sada aj.

Cena a dostupnost

Časopis Tlapková patrola vydává Egmont Publishing a můžete je objednávat zde. Samozřejmě jej zakoupíte také v novinových stáncích či obchodních domech. Jedno číslo stojí 89,90 Kč, což je na jednu stranu za časopis celkem hodně. Ale je pravdou, že v každém čísle získáte i nějaký dárek.

Celkové hodnocení

Časopis Tlapková Patrola je plný oblíbených hrdinů. Děti s nimi zažijí spoustu zábavy u různých aktivit nebo příběhů. Převažují především úkoly, z nichž je značná část zaměřená na vybarvování a obtahování. Své si ale najdou i milovníci čtení.

Časopis je vhodný pro děti od 3 do 6 let, s čímž rozhodně souhlasím. S Beky jsme ho vyzkoušeli, když měla 3 roky, a zvládla vesměs všechny úkoly a docela ji i bavily.

Časopis můžete zakoupit v rámci předplatného nebo jednorázově. My ho třeba využíváme jako dárek na svátek – místo sladkosti koupíme časopis, který děti pobaví a ještě tam mají u toho dárek. Egmont totiž kromě Tlapkové patroly nabízí i Barbie, My Little Ponny, Prasátko Peppa, Medvídek PÚ, Princezny, Ledové království a další, takže vybírat je z čeho.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments