RECENZE: Zimní boty Copodenieve (Aliexpress)

Letos jsem se opět rozhodla vyzkoušet zimní boty z Aliexpress. Minulý rok jsme měli fake Camper, nyní jsme pořídli zimní botičky Copodenieve. A musím říct, že se mi líbí víc něž campery. Jsou krásné ohebné, vypadají iteplé a dle hodnocení lidí by mohly i vydržet.

Specifické vlastnosti

Boty jsou vyrobené z broušené kůže. Uvnitř je teplý kožíšek. Nechybí ani vyndávací vložka taktéž s kožíškem.

Zimní boty jsou na turf podrážce, která je měkká a ohebná už od prvního obutí. Boty jsou také hodně lehké, což mě překvapilo.

Zapínání je na dva pásky na suchý zip. Jdou dobře utáhnout, takže se bota hodí i na užší kotník.

Jakou velikost zvolit?

My jsme brali velikost 9, která měla mít 163 mm (Beky začala nosit vel. 25). Každopádně po změření má bota Copodenieve na délku cca 160 mm (něco totiž zabere kožíšek). Takže doporučuji případně vzít větší. Šířka naší boty je necelých 7 cm.

Cena a kde objednat

Boty se prodávají v několika barevných provedeních. Cena bot se pohybuje okolo 390-400 Kč včetně dopravy. Kupovala jsem zde.

Přišly za necelé 4 týdny. Byly zabalené v plastové obálce, uvnitř byl ale nafouknutý balónek, takže nebyly nijak zdeformované. Jen byly trošičku cítit, což je u čínských bot časté. Za den na chodbě vyvětraly.

Celkové hodnocení

Boty vypadají na pohled hezky. Krásně také sedí na noze, a to i přesto, že má Beky užší kotník. Na pořádně testování teprve dojde, až napadne sníh. Každopádně za ty peníze jsou boty kvalitní a věřím, že minimálně městskou zimu v pohodě zvládnou. Konkrétně doplním po otestování.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments