HRANÍ: Razítka z Rossmanna

Dnes jsme při návštěvě drogerie Rossmann narazili na skvělá razítka. Jsou samonamáčecí, takže stačí jen oddělat vršek a můžete tisknout. Lehce se s nimi manipuluje, mají spoustu vzorů, krásné barvy, moc nešpiní a práci s nimi zvládne i dvouleťačka. Měly by navíc (údajně) vydržet dlouho.

Obsah balení

Sada obsahuje celkem 26 razítek v 6ti barvách (zelená, červená, oranžová, fialová, modrá, růžová). Z motivů můžete zvolit buď abecedu nebo sadu dětských obrázků, kterou jsme koupili my. V ní totiž najdete nejen různé zvířata, ale také základní motivy jako srdce, květina, auto, loď.

Razítka jsou malá, plastová a na vršku mají znázorněný obrázek, který tisknou.

Jsou lehké a vršek jde snadno oddělat, takže i menší děti zvládnout jejich používání. Dětem navíc padnou skvěle do ruky.

Oproti klasickým razítkům se mi líbí, že tolik nešpiní a hlavně že jsou hned použitelné. Nemusí se nikde namáčet, stačí sundat víčko a může se tisknout. Pokud už razítka tisknou světle, stačí je pokapat vodou a budou zase fungovat.

Kde razítka koupit?

Razítka jsou k dostání v prodejnách Rossmann od 14.8.2019. Protože se jedná o časově omezenou nabídku, doporučuji obchod navštívit co nejdříve. U nás jich sice měli ještě hodně, ale další už doplňovat pravděpodobně nebudou. Celá sada vyjde na 129 Kč.

Pokud už na ně v Rossmannovi nenarazíte, podobné mívají také občas v Lidlu.

Celkové hodnocení

Razítka Ideenwelt z Rossmanna nabízejí spoustu zábavy pro malé i starší děti. Líbí se mi, že je jich opravdu hodně a motivy jsou rozmanité. Beky je vyzkoušela ve dvou letech, ale klidně můžete dát i mladším. Jen doporučuji raději hlídat, přeci jen víčko je menší a malé děti by ho mohly spolknout.

Razítka jsou vhodné nejen na domácí tvoření, ale také na cesty. Jdou zavřít a kromě papíru k nim nic dalšího nepotřebujete. Jediné, co je škoda, že nejsou v krabičce. Koupíte je v plastovém stojánku zavakuované na tvrdém papíře. Tvrdý papír je po rozbalení na vyhazov a zůstane vám sice stojánek, ale ten moc pevný není, takže očekávám, že se brzo zničí. Budu se tedy muset porozhlédnout po nějaké krabičce sama.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments