RECENZE: Nosítko Neko Switch

Abychom to měli kompletní, přidávám recenzi i na třetí novorozeneckého nosítko od Neko. Už jsem zmínila vázací (Neko Tai Baby Size), polovázací (Neko Half Buckle Baby) a nyní se dostáváme k celopřezkové variantě, které je vhodná od narození od 2 let.

Představení nosítka

Nosítko je vyrobeno z příjemného šátku. Bederní pás je tvrdší, zapíná se na sponu, kde nechybí jistící gumička.

Šířka sedu se upravuje pomocí několika patentků.

Ramenní popruhy jsou polostrované a dají se zapnout buď přímo na bederák nebo na zádovou opěrku, jak je často zvykem. Pokud budete zapínat na bederní pás, přezky můžete schovat na zádovce do malých kapsiček, takže nejdou vidět ani netlačí. Obdobně můžete schovat na bederním pásu. Ramenní popruhy lze i křížit.

Zádová opěrka se stahuje pomocí šňůrky a pojezdu. Snadno se tak nosítko upraví, i když v něm sedí dítě. Toto stahování je mnohem komfortnější než stahování na uzlík, jak tomu bylo u předchozích variant.

Nosítko má kapuci, která je opět přichycena pomocí patentků a dá se oddělat. Při spaní se zachycuje na plastový háček, který jde libovolně po ramenním popruhu posunout.

Celkové hodnocení

Nosítko je z měkkého a příjemného šátku, který je sice trochu náchylný na vytahování oček, ale na druhou stranu je opravdu na omak příjemný a lehký. Nosítko jsme zkoušeli s Naty ve 4 měsících (vel. 62, něco málo přes 5 kg) a nošení bylo pohodlné.

Nosítko má spoustu vychytávek – stahování na patentky, kapsičky na přezky, odnímatelná kapuce dva způsoby možnosti zapnutí ramenních popruhů… Líbí se mi také stahování zádovky, které bylo komfortní a snadné. Jen někdy se nám pojezd povolil a zádová opěrka tím pádem zvětšila, takže jsme museli upravovat. Bohužel to nedrželo úplně tak, jak má, a to byla Naty ještě celkem lehká.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments