KNIHA: Kdo se směje, nepláče

Kniha (respektive pracovní sešit) s názvem Kdo se směje, nepláče je určen primárně učitelům v mateřských školách, protože nabízí spoustu zábavných úkolů s pohádkovými příběh. Využitelný je ale i doma s rodiči či prarodiči.

Obsah knihy

Pracovní sešit obsahuje spoustu cvičení, jejichž cílem je zdokonalit u dětí grafomotoriku, předmatematické představy, logopedii, spolupráci, metodičnost a mnoho dalšího.

Publikace obsahuje celkem 12 pohádkových příběhů – na každý měsíc v roce jeden. Příběhy mají různé zaměření – roční období, příroda, lidé, zvířata apod.

Za textem jsou tři pracovní listy, kde nechybí ani podrobné informace, jak s nimi pracovat a také náměty k povídání. Pracovní listy jsou různého stylu – obrázky k vybarvování, obtahování či skládání, dále aktivity spočívající v přiřazování, poznávání stínů, počítání, spojování…

Formát knihy

Kniha má formát A4 a má měkkou vazbu.

Cena a dostupnost

Knihu lze zakoupit v internetových e-shopech, v knihkupectví nebo přímo v Nakladatelství Portál. Cena se pohybuje obvykle okolo 179 Kč.

Celkové hodnocení

Pracovní sešit obsahuje pohádkové příběhy. Na ně jsou pak navázány pracovní listy, nad kterými si mohou děti s rodiči či učiteli povídat a také si je mohou vyplnit. Děti díky tomu rozvíjí zábavnou formou své schopnosti.

Úkoly jsou vhodné pro předškoláky, tedy od 3 do 6 let.


Vydává: Nakladatelství Portál
Autor: Markéta Mlčochová
Rok vydání: 2020
Rozměr: 207×296 mm
Hmotnost: 250 g
Počet stran: 72
Vazba: brožovaná

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments