KNIHA: Lušti, hádej, čti si

Pracovní sešit Lušti, hádej, čti si přináší dětem spoustu zábavy. Je vhodný především pro školáky od 7 let. Děti si díky němu totiž procvičí písmena naší abecedy, a to hravou formou.

Obsah knihy

V pracovním sešitě na děti čeká ke každému písmenu krátký text. Na něj pak navazuje pár otázek, které otestují, jak děti umí pracovat s daným písmenem a jestli dávaly při čtení bedlivý pozor.

V druhé části je pak připraveno několik krátkých a jednoduchých křížovek, ve kterých opět nechybí procvičované písmenko. Vše je navíc doplněno o černobílé obrázky, které si děti mohou klidně vymalovat.

Na závěr je uvedeno správné řešení všech otázek a hádanek, takže si děti lehce mohou zjistit, jestli odpověděly správně.

Formát knihy

Kniha je lehká, útlá, má měkkou vazbu a je velká jako formát A4.

Cena a dostupnost

Knihu můžete zakoupit přímo na e-shopu Nakladatelství Grada. Cena je 199 Kč (ale pokud narazíte na akci, můžete zakoupit i levněji).

Celkové hodnocení

Kniha Lušti, čti, hádej dětem nenásilnou formou pomáhá v procvičování písmenek. Obálka je barevná, uvnitř je pak kniha černobílá. Pokud mají děti problém s písmenky nebo byste jim rádi dali dárek, který jim pomůže v procvičování, kniha vás určitě potěší.


Vydává: Nakladatelství Grada / Bambook
Autor: Zuzana Pospíšilová
Ilustrace: Drahomír Trsťan
Rok vydání: 2020
Rozměr: 207×288 mm
Počet stran: 136
Vazba: brožovaná

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments