RECENZE: Bezešvé prádlo Intimidea

Když mě oslovili z Intimidea, jestli bych nechtěla vyzkoušet některé z jejich produktů, tak jsem původně chtěla odmítnout. Byla jsem zrovna na počátku těhotenství, takže jsem počítala, že normální oblečení nějakou dobu neobleču. Pak jsem se ale rozhodla, že teda něco otestuji, přinejhorším prostě až po porodu. Ale světe div se, ono se to dá využít i v těhotenství. A jsou to fakt příjemné kousky! Takže jsem ráda, že jsem do toho nakonec šla a zde máte pár postřehů…

Vybrala jsem si 2 bezešvé podprsenky a jedny 3/4 sportovní legíny. Balíček přišel, když jsem byla v 2. trimestru, takže jsem se trochu bála, jestli jsem správně odhadla velikost. Ale naštěstí vše sedlo celkem dobře.

Dámská bezešvá podprsenka Bra Silhouette Jacquard

Z podprsenek jsem si vybrala typ Bra Silhouette Jacquard, protože je na úzká ramínka a hodně připomíná klasickou podprsenku, takže jsem doufala, že bude vhodná i na běžné nošení. Podprsenka se vyrábí ve 3 barvách (bílá, černá, béžová) a ve 4 velikostech (S/M, M/L, L/XL, XXL). Já tedy zvolila bílou a černou, oboje ve velikosti M/L. Před těhotenstvím jsem nosila běžně M, takže jsem u této velikosti zůstala a byla to rozhodně dobrá volba, protože sedí akorát. Dokonce i nyní pár dní před porodem jsou mi podprsenky stále dobré.

Podprsenky jsou z elastického materiálu (polyamid a elastan) a vepředu mají jemný dekor.Nechybí ani úzká nastavovací ramínka. Materiál je na omak moc příjemný. Ze všechno nejlepší je ale to, že je pružný, takže se hezky přizpůsobí tělu.

Vzadu je podprsenka už bez vzoru a mírně zúžená.

Mám doma už několik bezešvých podprsenek, ale všechny jsou sportovního typu (většinou z Lidlu nebo HM), takže jsem byla zvědavá, jak bude tyhle od Intimidea sedět. A v tomhle jsem teda byla (zcela upřímně!) nejvíce paf. Podprsenka totiž sedí jak ulitá. Je jako druhá kůže na těle, takže nedělá ani žádné faldíky například v podpaží nebo na zádech, s čímž někdy bojují u jiných podprsenek. Přijde mi, že dokonce dělá i hezká prsa. Takže se člověk cítí pohodlně a navíc vypadá dobře.

Podprsenku jsem začala využívat od 2. trimestru. V tomto období mi už nebyly pohodlné ty klasické, ve sportovních jsem se zase necítila žensky a kojící podprsenky, ty už vůbec nemusím, protože se různě rozepínají a navíc moc nelichotí postavě. Takže jsem začala nosit na střídačku ty od Intimidea.

Tím, že jsou elastické, tak se přizpůsobují postavě a ani nevadí, když se vám začnou zvětšovat prsa, takže se dají nosit po celé těhotenství. Navíc se dají skvěle využít i na kojení – prso snadno vytáhnete i dáte zpět a jak jsem zkoušela, dobře drží i prsní vložky. Takže počítám, že obě využiji i když mimčo přijde na svět. Jen si asi dokoupím ještě 1-2 do zásoby, ať stíhám prát.

Podprsenka se prodává za 398 Kč, což je skvělá cena. Koupit ji můžete přímo na e-shopu Intimidea.cz.

Dámské sportovní legíny 3/4 donna active-fit melange

Sportovní legíny používám celkem často, a to nejen na cvičení, ale také třeba doma, na chatu nebo když venku sportujeme. Mám několik kousků (opět z Lidlu nebo ze Sportisima), ale nosím je už nějaký čas, tak jsem si udělala radost novými od Intimidea.

Legíny jsou trošku tenčí, než jsem zvyklá, ale tím líp. Alespoň v nich není tak teplo. Jsou neprůhledné a opět elastické, takže se skvěle přizpůsobí postavě. Vyrobeny jsou z polyesteru, polyamidu a elastanu. Kalhoty se nevyhrnují, což je na cvičení super. Zároveň ale dávají dostatek prostoru na pohyb (používala jsem je hlavně u jógy).

Sportovní legíny se prodávají v šedé barvě a třech velikostech (S/M, M/L, L/XL). Já opět zvolila M/L a seděly i v druhém trimestru dobře, protože pas je přizpůsobivý. Takže opět velikost akorát. Ve třetím trimestru jsem je už tolik nepoužívala, protože jsem přešla hlavně na těhotenské, které mi byly s velkým břichem pohodlnější. Ale po porodu se k nim určitě vrátím.

Legíny se prodávají za 429 Kč a můžete je opět koupit přímo na e-shopu Intimidea.cz.

Celkové hodnocení

Bezešvé prádlo od Intimidea mě příjemně překvapilo. Hlavně z podprsenek jsem fakt nadšená a mrzí mě, že jsem ně nenarazila už při prvním těhotenství. Jsou pohodlné, netlačí a přesto působí hezky. Můžete je nosit normálně v běžném životě a dá se s nimi i kojit, takže splňují vše, co potřebuji. Tudíž rozhodně ještě nějaké kousky pořídím (obzvláště na to kojení).

Na druhou stranu i když jsou podprsenky krásné a pohodlné, do společenských šatů bych si ji asi nevzala, tam mi tak nějak nesedí. Ale na běžné nošení určitě využiji.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments