HRANÍ: Dřevěný domeček – farma (KidLand)

Dnes jsme v Kaudlandu narazili na nádherné dřevěné domečky pro děti. Zrovna byly ve výprodeji, a tak stály dokonce o více než polovinu méně než je běžná cena.

Domeček je prodáván ve třech různých variantách – farma, domeček pro panenky nebo hrad. My jsme pořídili farmu, ale krásně vypadaly všechny tři.

Popis domečku

Domeček je celá ze dřeva. Nahoře má dvě rukojeti, aby se dal snadno přenášet. Na výšku má 34 cm, šířka je 27 cm a do hloubky je to 18,5 cm, takže se nejedná o kdovíjak velký domeček, který vám zabere půl pokoje, ale zase není tak malý, aby se s ním nemohlo v klidu vyhrát. My ho třeba využijeme i na naše zvířátka z dupla, se kterými si každý den hrajeme a které se zde rovněž vlezou.

Domeček se dá se snadno rozevřít a uvnitř pak jsou dvě patra, ve kterých si děti mohou hrát.

U farmy zde najdete různé chlívky a kotce pro zvířátka. Se zábranami, které vidíte na obrázku, se dá dokonce směrem nahoru hýbat, aby tam zvířátka mohla v klidu dojít.

Na druhé straně zase nechybí otevírací vrátka.

Domeček můžete rozložit jen částečně, nebo ho lze klidně dát do jedné roviny.

Na boku má domeček praktické zapínání, aby se při přenosu neotevřel.

Dveře dají posunovat, takže se různě otevírají a zavírají.

Zezadu posouvání chybí, ale jsou tu alespoň dvě okénka.

V balení naleznete kromě domečku i 4 ks ohrady a několik dřevěných zvířátek. My jsme teda až doma zjistili, že ačkoli krabice vypadala jako nová a nebyla otevřená, tak jsme tam zvířátka bohužel neměli. Ale oficiálně by měly být součástí.

Další varianty domečku

Kromě farmy můžete zakoupit také domeček pro panenky, kde je součástí také různé vybavení do domečku (postýlka, židle aj.). Pokud máte doma fanouška historie, tak ho možná potěší spíše hrad, ve kterém najdete zase kromě samotného domu i různé figurky rytířů a podobně.

Cena a dostupnost

Všechny domečky jsou prodávány za jednotnou cenu 289,9 Kč. Sleva je dle poutače 60 %, což už je krásné. Najdete ho v Kauflandu. Protože se jedná o výprodej, tak je možné, že bude na pobočkách jen pár kusů nebo se bude sortiment i různit, tak doporučuji vyrazit na nákup případně co nejdříve.

Celkové hodnocení

Domeček je zpracován hezky a kvalitně. Tím, že je dřevěný, tak by mohl i dlouho vydržet. Vybavení sice není kdovíjak bohaté, ale dětem bude nejspíše stačit nebo ho jde doplnit o to, co najdete doma (například z již zmíněného lega nebo různých jiných sad). Trochu mě zamrzelo, že v krabici chyběly zvířátka. Bohužel v obchodě jsem krabici neotvírala. Příště to ale raději udělám.

Já domu nechtěla klasický domeček pro panenky nebo zvířátka, protože v bytě je přeci jen boj o každé místo. Farma z Kauflandu je ale příjemný kompromis – není velká, dá se s ní vyhrát a když ji složíte, dá se i hezky přenášet. Takže za nás velká spokojenost!

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments