HRANÍ: Hudební nástroje z Lidlu

Obchodní řetězec Lidl v poslední době nabízí hodně hraček pro děti. Kromě známých značek prodává také produkty, které jinde než u něj nenajdeme. A na jeden takový se právě dnes zaměříme.

Konkrétně to bude sada hudebních nástrojů, která potěší určitě kluky i holky. Sadu nabízí Lidl ve dvou provedeních, my se podíváme na verzi se zvonkohrou.

Obsah balení

  • Zvonkohra se dvěma paličkami
  • Kruh s rolničkami (tamburina)
  • 1 pár dřevěných tyček
  • 1 pár rytmických vajíček

Zpracování

Zvonkohra, tyčky i kruh jsou vyrobeny ze dřeva, které vypadá opravdu kvalitně. Tyčky jsou navíc hrubší než klasické hudební, takže se dítěti dobře drží. Vajíčka jsou z plastu a štěrkají. Nejvíc mě ale překvapila zvonkohra – je pěkně barevná, stabilní, trošku robustní a jen tak se nepřevrhne. Vydává pěkné zvuky, které nejsou falešné, jak jsem se prvně bála.

Vhodnost dle věku

Lidl uvádí, že je celá sada vhodná od 3 let. U nás jsme ale třeba zvonkohru používali už od 1 roku, dceru to bavilo a nic se nestalo. Stejně tak i vajíčka. Pokud jsou děti pod dohledem, určitě je možné použít hudební nástroje i dříve.

Cena

Celá sada stojí 299 Kč (platné ke dni 25.11.2018). My jsme ale koupili zcela novou za polovic, když byl v Lidlu na počátku roku mega výprodej spotřebního zboží, tak třeba budete mít taky štěstí (výprodeje jsou, myslím, několikrát do roka). Hudební nástroje lze zakoupit také na e-shopu Lidlu.

Celkové hodnocení

S hudebními nástroji jsme spokojeni. Za danou cenu hodně muziky, a to doslova. Zvonkohra se u nás požívá denně. Bud hraji a zpívám já písničku na přání nebo dcerka bouchá, jak ji to přijde pod ruku. I přes nešetrné zacházení vypadá vše stále jako nové. Ostatní nástroje jsou používány méně, ale věřím, že i na ně časem dojde.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments