HRANÍ: Terezka & Praha – město plné samolepek

Nakladatelství Ella a Max vydává kromě knih také spoustu samolepkových sešitů. Ty jsou nejen zábavné, ale mnohdy taky naučné. A jedním z takových je i Terezka & Praha, které dětem představí naše hlavní město. Přitom si mohou díky více než 300 samolepkám pohrát a popustit uzdu své fantazii.

Obsah knihy

V samolepkovém sešitě se je připraveno hned několik scenérii z hlavní města Prahy. Najdeme zde třeba chrám svatého Víta, Karlům most, Tančící dům neb Staroměstskou radnici v orlojem.

Všechny tyto symboly Prahy jsou také na jedné dvojstránce slovně popsány, abyste je dětem mohli představit.

Co děti potěší asi nejvíce, tak je více než 300 samolepek, které mohou na jednotlivé stránky lepit. Na samolepkách je Terezka, její kamarádky, ale také další osoby, různá zvířata, stromy, lampy, dopravní prostředky, lavičky, sochy…

Dále najdeme v sešitě samolepky oblečení, díky kterým mohou děti Terezku a její kamarády Katku a Aničku „obléci“.

Formát knihy

Samolepkový sešit je o trochu větší než formát A4. Strany pro nalepování jsou tvrdší, nálepky jsou pak na měkkých stránkách, aby se lépe odlepovaly.

Cena a dostupnost

Sešit můžete zakoupit v různých e-shopech a knihkupectvích nebo na oficiálním e-shopu Nakladatelství Ella & Max. Cena je běžně 139 Kč, ale na e-shopu je se slevou 20%. Navíc pokud použijete kód koutek10, získáte ještě dalších 10% dolů – platí jen do 30.11.2020.

Celkové hodnocení

Samolepková knížka Terezka a Praha dětem představuje zajímavá místa z našeho hlavního města. Děti se učí, co se v Praze nachází, jak to vypadá a přitom se i zabaví.

Samolepek je opravdu hodně a je v podstatě na dětech, jak je nalepí. Líbí se mi, že sešit obsahuje také oblečení, kdy děti lepí také na konkrétní místa. Pokud hledáte samolepkový sešit, kde děti kromě lepení získají i něco navíc, určitě se na Terezku v Praze podívejte.


Vydává: Nakladatelství Ella & Max
Autor: Barbora Strnadová
Ilustrace: Lucie Jenčíková
Rok vydání: 2020
Rozměr: 240×309 mm
Hmotnost: 240 g
Počet stran: 20
Vazba: sešit

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments