ZAJÍMAVÁ MÍSTA: Dětské centrum Štěpnice (Uherské Hradiště)

Dětské centrum Štěpnice v Uherském Hradišti je malé, ale přesto zde děti najdou spoustu zábavy. Byla jsem až překvapena, kolik se toho do malého prostoru dokáže vejít. K tomu dobré občerstvení, příjemná obsluha a žádné přemrštěné ceny.

Původně jsme chtěli jít do mnohem většího herního centra, ale jsem ráda, že jsme nakonec skončili v Štěpnici, protože je to místo mnohem příjemnější a pohodovější.

Co v dětském centrum najdete?

Dvoupatrový labyrint
Největší dominantou dětského centra je dvoupatrový labyrint, který se táhne kolem celé herničky. Najdete zde různé překážky, klouzačky, balónky, tunely, chodníčky a mnoho dalšího. Prostě jak je u takových labyrintu zvykem.

Elektrický kolotoč
Vedle labyrintu najdete kolotoč, který můžete pomocí spínače na zdi zapnout, aby se točil. Na kolotoči jsou pak různá zvířátka, na které si děti mohou sednout.

Zóna pro nejmenší
Pro menší děti je oddělená místnost, kde najdete hlavně bazének s balonky, ale také hrazdičku nebo stolky, abyste mohli u dětí přímo i posedět. Samozřejmě nechybí ani spousta drobnějších hraček.

Ostatní vybavení
V dětském centrum najdete také další hračky – kostky, domečky, odrážedla, kuchyňku, kočárky, panenky…

Bar u myšky

Rodiče určitě zaujme Bar u myšky, který zde funguje a kde si mohou objednat nejen kávu nebo čaj, ale také třeba točené pivo a mnoho dalšího. Pokud vás přepadne hlad, dělají zde i různé palačinky nebo toasty. Obsluha nám dokonce přinesla všechno až ke stolečku, takže jsme si u baru jen objednali a pak už si užívali pohody.

Praktické informace

Hned vedle vchodu je šatna, kde si můžete zanechat boty a bundy. Po celé herničce jsou různě rozmístěny stolky a židle, abyste mohli sedět blízko dětí, což je super. Vstupné platí jen děti od 1 roku a pohybuje se od 69 Kč/hodinu nebo 109 Kč/celodenní.

Problém je trošku s parkováním. I když jsme byli ve všední den dopoledne, tak před herničkou se zaparkovat nedalo (tam se moc aut nevleze), takže jsme museli parkovat mezi domy asi 300 m od dětského centra, což samozřejmě není moc, ale třeba s malým dítětem v dešti to zrovna ideální není.

Celkové hodnocení

Dětské centrum Štěpnice je malé a svým způsobem i obyčejné. Ale na zabavení dětí stačí, navíc personál byl moc ochotný a ceny také krásné. Herničku jsme využili, když jsme v rámci dovolené projížděli kolem, Beky měla tehdy 2 roky. A byli jsme spokojeni. Za dvě hodiny se vyběhala, my si užili dobrou kávu a jeli jsme dál.

Původně jsme chtěli jít do zábavního centra Smajlík, které je také v Uherském Hradišti, ale tam nás tak škaredě vypakovali, že jsme raději odešli do Štěpnice, což byla rozhodně lepší volba.


Interaktivní mapa Kam s dětmi

Další tipy na výlety, dětské herny, kavárny pro děti a ubytování najdete na interaktivní mapě.Místa jsou přidávána postupně (stejně jako recenze).

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments