HRANÍ: Pop It

Patříte mezi milovníky praskání bublinkové folie? Pak by vám určitě neměla uniknout hra Pop it, která se v poslední době těší velké oblibě. Záměrně píšu hra, protože kromě praskání bublinek a uklidnění se dá Pop It využít také jako hra pro dva hráče.

Pro nejmenší hráče

Malé děti mohou Pop It využít hlavně k rozvoji motoriky a podpoře smyslové integrace. V jejich pojetí bude zábava už jen samotné praskání kuliček, které vydávají pukavý zvuk. Puknout bublinku není nic složitého, stačí jemná síla, takže to zvládnout i mladší.

Pro starší hráče

Děti od 6 let a dospělé může rovněž bavit samotné praskání, které je navíc pro mnohé lidi prostředkem uklidnění (což se zejména v dnešní době určitě hodí). Kromě toho si ale mohou zahrát také jednoduchou hru.

Princip hry

  1. Hráč, který bude začínát, si vybere jednu řadu a z ní práskne tolik bublinek, kolik chce.
  2. Druhý hráč si vybere jinou řadu a z té rovněž práskne tolik bublinek, kolik chce.
  3. Takto se hráči postupně střídají, a to až do doby, kdy jeden z nich je nucen prásknout poslední bublinku. Tímto prohrál.
  4. Hrací deska se otočí a pokračuje se opět ve hře. Hráč, který vyhraje tři krát za sebou, vyhrál celou hru.

Cena a dostupnost

Pop It můžete zakoupit na e-shopu Mobler.cz, kde jej mají v různých barevných provedeních. Cena se pohybuje od 186 Kč do 249 Kč.

Celkové hodnocení

Pop It je zábavná hra, při které se snadno odreagujete i pobavíte. Pravidla jsou jednoduchá. Pokud ale nemáte spoluhráče, nic se neděje. Můžete si v klidu praskat bublinky sami.

Hra je vhodná pro děti i dospělé, v oblibě ji mají také autisti. Tím, že je z měkkého silikonu, tak si s ní neublíží ani nejmenší a snadno se bere na cesty.

Krátké představení najdete také v následujícím videu, kde uvidíte Pop It v akci…

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments