KE STAŽENÍ: Týdenní plán

Beky (3 roky) se poslední dobou pořád ptala – kdy půjdu do školky? Zítra jdeme nakupovat? Kdy pojedeme na dovolenou? Dneska tatínek pracuje? Otázky podobného typu byly stále dokola, takže jsem si řekla, že asi dospěla do období, kdy by se hodil týdenní plán.

Co jsem se ale dívala na internetu, všechny mi přišly drahé nebo zbytečně komplikované, a tak jsem nakonec vytvořila náš vlastní. Není to nic světoborného, ale třeba se bude někomu hodit, tak dávám zdarma k dispizici.

Týdenní plán můžete stáhnout zde.

Tabulku i stránku s aktivitami jsem zalaminovala. Aktivity v kolečku vystřihla, podlepila suchým zipem a druhý nalepila na tabulku. Celý týdenní plán máme magnetkami přichycen na lednici a každé ráno posuneme šipku, ať dcera ví, který den zrovna je. Snadno pak vidí, jestli jde do školky, jestli přijede návštěva nebo nás třeba čeká úklid či pečení…

Pokud vám nebude vyhovovat množství či téma aktivit, můžete dodělat své vlastní nebo dejte vědět pod článek, postupně budu i pro nás přidělávat další, tak mohu vytvořit najednou.

Subscribe
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější
Inline Feedbacks
View all comments
Kateřina Setínková
Kateřina Setínková
1 rok před

Dobrý den,super nápad a moc děkuji,že mohu stáhnout 🥰
Ještě by jsem doporučila další kolečka jako logopedie, bazén.☺️
Přeji hezký den 🌸