ČASOPISY: Barbie

Vyzkoušeli jsme další časopis pro děti, a to Barbie, který určitě zaujme zejména milovnice těchto panenek. Na každé stránce se totiž nachází tyto oblíbené postavičky a děti si s nimi mohou užít spoustu zábavy.

Časopis není jen o hraní, ale také o vzdělávání, takže při aktivitách se děti zároveň učí – například počítání, barvy, tvary a mnoho dalšího. Součástí každého vydání je i dárek s Barbie tématikou. A v průběhu roku vychází také speciální tituly, kde se děti dozví o Barbie ještě více!

Časopis Barbie

V časopise Barbie najdete spoustu hádanek, luštění, doplňovaček, kvízů, kreslení a zábavně-vzdělávacích aktivit. Nechybí ani komix, plakát, vystřihovánky či návod na tvoření. Časopis vychází 1x měsíčně a je vhodný hlavně pro předškoláky a školáky.

Jak už jsem uvedla na začátku, součástí každého časopisu je alespoň jeden dárek. V našem čísle to byla zrovna kytara, mobil a srdíčka k nalepení.

Barbie dreamhouse adventures (speciál)

Kromě základního časopisu vychází v průběhu roku také různé speciály. Zrovna nyní to je například Barbie dreamhouse adventures, kde se děti dozví ještě více o rodině Barbie a jejich domu snů. Samozřejmě opět nechybí různé hádanky, omalovánky, hry, tvoření, plakát, recept a také příběh ze světa Barbie. Ten je několikastránkový a součástí jsou i doplňovačky, aby se děti při čtení nenudily.

A opět nechybí ani dárek! My třeba dostali doplňky pro Barbie, což se hodí, protože si s panenkami celkem často hrajeme. Navíc byl v časopise i prsten pro dceru, takže dvojitá radost.

Cena a dostupnost

Časopisy Barbie vydává Egmont Publishing a můžete je objednávat zde. Samozřejmě je zakoupíte také v novinových stáncích či obchodních domech. Jedno číslo stojí 89,90 Kč, což je na jednu stranu za časopis celkem hodně. Ale je pravdou, že v každém čísle získáte i nějaký dárek. Kromě výše uvedených jsme třeba ve starším čísle měli i fotoaparát a další drobnosti. Takže dárky jsou to krásné…

Celkové hodnocení

Časopisy Barbie jsou hodně barevné a obsahuji jak kreslené obrázky tak počítačově zpracované, kde vypadají postavičky skoro jako živé. V časopise převládají různé doplňovačky a hádanky, ale nechybí zde ani něco na počtení (obvykle příběh nebo komix).

My jsme časopis otestovali s tříleťačkou a některé úkoly na ni ještě byly složité. Takže opravdu doporučuji spíše pro předškoláky a školáky. Vzhledem k tomu, že textu není příliš moc, hodí se časopis i pro začínající čtenáře, které může navíc jejich oblíbená postavička ke čtení motivovat.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments