RECENZE: Oblečení a doplňky pro Barbie (Aliexpress)

Začíná nám období, kdy si Beky (necelé 3 roky) začíná hrát s Barbie. Musím říct, že jsem se na ten čas celkem těšila. Jako dítě jsem si s bárbinkami hodně vyhrála, měla jsem spoustu oblečení a doplňků a bavilo mě je pořád převlékat. A to samé jsem chtěla dopřát i Beky. Jenže jsem zjistila, že v Čechách bych se za takové věci skoro nedoplatila. Tak jsme opět využili Aliexpress a Beky má za pár korun nádhernou výbavu!

Panenky máme zakoupené v ČR. V Číně jsme dokupovali jen sadu doplňků a oblečení. První nákup nebyl zrovna úspěšný a oblečení co došlo je jen na pár použití (je to ušito snad z papíru nebo čeho – strašně umělé, nedrží to a po jednom použití se páře). Pak jsem ale vybrala mnohem lépe a od té doby oblékáme o sto šest. Níže přikládám pár odkazů, kde uvedené oblečení najdete.

Sada oblečení a doplňků
Tuto sadu jsme kupovali jako první a je sice fajn, že má spoustu doplňků, ale jak jsem zmiňovala už výše, ta kvalita je příšerná. Nebo respektive odpovídá ceně. Takže kvůli doplňků dobré (i když už máme polovinu poztrácenou), ale šaty párkrát oblečete a můžou se vyhodit.
Cena: 61 Kč/32 ks
Odkaz ke koupi: zde

Sada pěti šatů
Tato sada je už mnohem kvalitnější a oblečení vypadá fakt dobře. Jen škoda, že vám šaty sami namixují a nemůžete si tedy vybrat sami konkrétní
Cena: 60 Kč / 5 šatů
Odkaz ke koupi: zde

Sada pěti outfitů
V této sadě získáte kromě šatů i různé kalhoty a trička. A můžete si sami vybrat z několika mixů.
Cena: 99 Kč / 5 outfitů
Odkaz ke koupi: zde

Kožich
Ten jsem koupila spíše pro zvědavost. K dispozici byl v různých barvách.
Cena: 46 Kč
Odkaz ke koupi: zde

Letní šaty
Cena: 20 Kč
Odkaz ke koupi: zde

Šaty pro princeznu
Opět kvalita trošku horší. Po chvíli se nám i natrhly a materiál je umělý.
Cena: 40 Kč
Odkaz ke koupi: zde

Šaty pro Popelku
Všem našim Barbie jsou trošku větší, ale protože vypadají podobně jako od Popelky či Elsy z Frozen, tak jsou oblékány denně.
Cena: 40 Kč
Odkaz ke koupi: zde

Tričko a legíny
Cena: 27 Kč / set
Odkaz ke koupi: zde

Oblečení přišlo za pár dnů, a to jsem objednávala v březnu. Máme i pár českých kousků, především takových, co se dostávaly přímo k Barbie a kvalita je vesměs podobná (myšleno u těch lepších kousků, tedy vyjma prvního velkého setu). Některé oblečení trošku smrdělo, ale během půl dne se vyvětralo.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments