TIPY: Vánoční dekorace z Aliexpress

Vánoce jsou sice až za 3 měsíce, ale pokud chcete objednávat dárky či drobnosti z Aliexpress, máte poslední šanci. Poté už bohužel nemusí zásilka dojít do Vánoc.

V dnešním článku jsem se proto zaměřila na vánoční dekorace, které jsme už z Činy vyzkoušeli a jsme s nimi spokojeni. A v tom příštím se podrobněji podíváme na hračky a tipy na vánoční dárky.

Dřevěná baňka s fotkou

Dřevěná baňka s fotkou u nás slavila loni největší úspěch. Dá se totiž skvěle použít nejen doma, ale také jako dárek (pokud dáte dovnitř třeba rodinnou fotku nebo foto vnoučátek pro babičky a dědečky). Ozdoba je velká asi 10 cm, je placatá, lehká a fotka se tam jenom zasune, takže nic složitého.
Cena: 32 Kč / ks
Odkaz: zde

Dřevěné ozdoby na tvoření

Tyto dřevěné ozdoby jsou skvělé hlavně pro ty, kdo chtějí udělat trochu osobnější dárek. Dají se totiž použít na tvoření, a to klidně i s dětmi. Můžete je třeba pomalovat, obtisknout na ně prsty, něco na ně nalepit, napsat – prostě cokoli, co už vaše dítko zvládne. A rázem budete mít pro babičky a dědečky ojedinělý dáreček. Ornamenty jsou velké cca 7-10 cm, jsou opět placaté a lehké. Mají nahoře dírku, za kterou se dají pověsit.
Cena: cca 30 Kč / 10 Kč
Odkaz: zde

Dřevěné dekorace

Tyto ozdoby (konkrétně hvězdičky) jsme použili před dvěma lety, kdy jsme měli malý stromeček a chtěli jsme „přírodní vzhled“. Musím říct, že i když jsme měli jen tyto ozdoby a svíčky, vypadalo to fakt dobře. V balení byl i přírodní provázek, na který se daly ozdoby pověsit.
Cena: 43 Kč / 12 ks
Odkaz: zde

Ratanové hvězdy

Ratanové hvězdičky jsou skvělé, pokud máte malé děti. Mají spoustu krásných a pestrých barev, stromeček hezky ozdobí a přitom jsou více méně nerozbitné (což mohu opravdu potvrdit – loni jsme je použili, když měla Beky 1,5 let a všechno nám ze stromečku pořád sundávala – hvězdy vše přežily bez újmy). My jsme brali velikost 6 cm, ale mají i v jiných rozměrech.
Cena: 53 Kč / 15 ks
Odkaz: zde

Plastové háčky na ozdoby

Kdysi jsme měli spoustu háčků z vánoční čokoládové kolekce. Nyní nám ale zásoby došly, protože kolekce už nekupujeme. A tak jsme objednala háčky z Aliexpress. Jsou plastové a tmavě zelené, takže na stromečku nejdou ani moc vidět.
Cena: 23 Kč / 50 ks
Odkaz: zde

Nálepky na okno s motivem města

Nálepky jsme objednala před pár dny, takže ještě osobní zkušenost nemám. Ale viděla jsem na ně spoustu dobrých recenzí, tak jsme se rozhodli je vyzkoušet. Celý arch má rozměr 25×35 cm, tak asi nebudou extra velké, ale věřím, že na malé ozdobení určitě postačí.
Cena: 28 Kč
Odkaz: zde

Nálepky na okno s motivem hvězd

Další nálepky, co jsem objednala, jsou s motivem hvězdiček, které se hodí nejen do pokojíčku, ale i různě jinam. Opět stále čekám, až dorazí, takže ještě nemohu popsat konkrétněji. Ale dle popisu má největší rozměr cca 9 x 9,5 cm a nejmenší 4 x 4,5 cm.
Cena: 56 Kč
Odkaz: zde

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments