TOP 5: Hračky z Aliexpressu

Pokud nakupujete na AliExpressu, mám pro vás několik tipů na hračky, které u nás měly (a vlastně doposud mají) největší úspěch. Ke každé hračce pro jistotu uvádím i věk, od kterého jsme začali používat.

Dřevěné provlékačky

Dřevěné provlékačky jsou menší a lehčí, než jsem viděla od českých výrobců, mají maximálně kolem 10 cm. Ale tím líp, alespoň je dcera mohla sama uchopit a hrát si s nimi už od 9. měsíce (českou verzi, která je větší a těžší, nezvládla udržet). Provedení je kvalitní, na šňůrce je vždy červík (u ovoce) nebo myška (u sýru), které se strkají do dírek. Na výběr je hruška, jablko, meloun nebo sýr.
Cena: cca 38 – 65 Kč
Kde koupit: zde

Výsledek obrázku pro Montessori Kids Educational Toys Fun Wooden


Vodové omalovánky

Skvělé malovánky, které u nás v takové podobě moc neseženete (alespoň já je nenašla). Do tužky stačí nalít vodu a obrázek jí vymalovat. Při kontaktu stránky s vodou se začne ukazovat krásný barevný obrázek. Obrázky jsou pestré a ukáží se během pár sekund. Jakmile stránka uschne, je možné opět kreslit. Sešit má 4 stránky na vykreslení. Po několikaměsíčním používání je pouze jedna stránka po vybarvení trošku vybledlá, jinak vše v pořádku. Na výběr je z různých motivů. Omalovánky jsou velké 20×19 cm, tužka má 10 cm.
Cena: cca 65-91 Kč
Kde koupit: zde

8_03

Pěnová abeceda do koupelny

Zábava hlavně při koupání. Písmena a číslice se po namočení dají lepit na kachličky nebo vanu, kde vydrží opravdu dlouho. Dolu jdou ale lehce, stačí jen sloupnout. Nezanechávají žádné stopy, nebarví ani se nedrolí. Balení obsahuje 36 písmen a číslic. Celá abeceda je vysoká kolem 7,5 cm. Používali jsme ji od 7. měsíce jako hračku do vany. Prvně jen ve vodě plavaly, nyní už dcera i lepí. Jak bude větší, můžeme skládat i nápisy.
Cena: cca 39 Kč
Kde koupit: zde

Dřevěné rumba koule

Krásně pestré koule, které při zatřesení vydávají zvuk. Vhodné i pro menší děti, které začínají objevovat hračky a zvuky, protože jsou menší (jen 11 cm) a dobře se drží v ruce. Provedení je opět kvalitní. Na výběr různé barevné varianty a motivy.
Cena: cca 29 Kč
Kde koupit: zde

1

LED lampička

Na led lampičku jsem četla pozitivní recenze, tak jsme ji vyzkoušeli. A používáme ji denně, hlavně při uspávání. Lampa je ze silikonu, dá se zmáčknout a svítí buď světle nebo mění barvy. Co se dceři nejvíce líbí je to, že se dá zapnout a vypnout tím, že se do ní lehce bouchne. Takže i ve svých 16. měsících ji byla schopná sama obsluhovat. Kromě toho je možné ji vypnout dole tlačítkem, aby se třeba náhodou nerozsvítila. Lampa vydrží několik hodin a nabíjí se přes USB kabel.
Cena: cca 285 Kč
Kde koupit: zde

1475134848401804
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments